Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
63. Pulski filmski festival
Povratak na članak

U Areni više “repriznih” filmova jer redatelji i producenti žele svjetsku premijeru

Neki filmovi zbog potencijalnog sukoba interesa člana umjetničkog savjeta Mikea Downeya moraju biti prikazani izvan konkurencije (“Život je truba”, “Oslobođenje Skopja”) i, napokon, u Puli sve više gledamo “reprizne” filmove ili filmove koji nisu uspjeli ući na velike međunarodne festivale

Komentari 3

NE
Neba
19:13 16.07.2016.

Gdje državni novac curi, eto klana Šerbeđija...novac države koje se javno odriču...profesionalni disidenti i "stranci" u vlastitoj državi koja ih plaća šakom i kapom, proleteri s elitnim ljetovanjima na Brijunima, opet za novac ove države...Hasanbegoviću, nisi ništa uradio!

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:58 16.07.2016.

arena je rupa bez dna ko da je kerum gradi...

VL
AN
Android
19:13 27.07.2016.

Zašto uvijek Rade u prvom planu????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.