Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U KULTURI

Tvornica Jedinstva traži osnovno za rad - ventilaciju i grijanje

močvara
Igor Kralj/Pixell
09.12.2009.
u 18:02

U tvornici Jedinstva koja je dodijeljena Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade jučer je bila organizirana javna rasprava o budućnosti tog, za kulturne manifestacije, odličnog prostora.

U tvornici Jedinstva koja je od ljeta dodijeljena Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade jučer je bila organizirana javna rasprava o budućnosti tog, za kulturne manifestacije, odličnog prostora.

Nakon obilaska lokacije uz vodstvo Marija Kovača, kao Djeda Mraza te uz kuhano vino i topli čaj, iz Centra su podsjetili predstavnike iz gradske uprave da im nisu ispunjeni osnovni tehnički uvjeti za rad, a to su ventilacija i grijanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije