Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Turneja ekipe filma Život je truba zaključena premijerom u Samoboru

Život je truba
Foto: Screenshot
1/2
PR
Autor
PR članak
12.12.2015.
u 20:43

I Samoborčani su uz oduševljenje ugostili Trubu

Vesela turneja ekipe filma Život je truba zaključena je prošloga četvrtka, 10. prosinca premijernom projekcijom u kinu Samobor.

Ova ‘feel-good’ komedija prati zgode vezane uz mladi bračni par, opuštenog trubača Buru i njegovu suprugu Janu te njihove (naizgled različite) obitelji, a film je hrvatsku premijeru imao u zagrebačkom kinu Europa 1. prosinca. Nakon toga je u sklopu projekta ‘Truba na putu’ (u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i Kino mrežom) filmski tim krenuo na malo putovanje po Hrvatskoj: naime, na premijernim projekcijama u Rijeci, Čakovcu, Daruvaru, Bjelovaru i Samoboru lokalnu su publiku pozdravljali članovi ekipe Trube – redatelj Antonio Nuić, dio glumačkog ansambla (koje čine Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan), te neki od ostalih članovi tima.

I Samoborčani su uz oduševljenje ugostili Trubu, a djelić ugođaja ovjekovječen je u video kronici. Film je i dalje u kino distribuciji, pa se trenutno može pogledati u zagrebačkom kinu Europa, diljem Hrvatske u nezavisnim kinima Kino mreže, te u kinima Cinestar u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru, Varaždinu i Splitu, kao i kinima Cineplexx u Zagrebu i Splitu. Od 17. prosinca bit će i na programu Cinestar kina u Osijeku, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

Informacije o filmu i kino distribuciji možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?