Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLIPTOTEKA

Trogodišnja kiparska produkcija i nagrade s proteklih trijenala

ružić
arhiva
19.10.2009.
u 16:25

Postavljan svake treće godine u utorak će biti jubilaran i na njemu će osim trogodišnje kiparske produkcije biti pokazana nagrađena djela s prijašnjih trijenala.

Gliptoteka HAZU priređuje X. trijenale hrvatskog kiparstva, prvi put postavljen 1982. Postavljan svake treće godine u utorak je jubilaran i na njemu će osim trogodišnje kiparske produkcije biti pokazana nagrađena djela s prijašnjih trijenala. Sva su ona u fundusima muzeja, što olakšava predstavljanje, ali upozorava i na važnost otkupa. Niz nagrada u 27-godišnjem razdoblju potvrđuje odluke ocjenjivačkih sudova koji su prepoznali i nagradili tada mlade, a danas etablirane kipare. Otvaranje je večeras u 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije