Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh
Povratak na članak

Trijumf hrvatskog pijanista: Ivan Krpan je pobjednik Busonija!

Dvadesetogodišnji hrvatski pijanist osvojio je prvo mjesto na velikom, prestižnom i važnom pijanističkom natjecanju Ferruccio Busoni u talijanskom gradu Bolzanu.

Komentari 3

NO
Norway
16:32 02.09.2017.

Iskrene cestitke i pozdravi iz Norveske

VL
NI
Nikomah95
18:38 02.09.2017.

Sigurno je uzimao privatne "časove" od neprežaljenog nam "predsednika"! Buahahaha. Šalu na stranu, čestitke,najiskrenije! Iza ovog uspjeha zasigurno stoji ogroman talent uz mnogo,mnoooogo truda. Bravo!

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:50 02.09.2017.

Ovakve naslovnice bi trebale biti na svim hrvatskim medijima, pa bi se djeca imala na koga ugledati, kada vec ne mogu na bolesne politicare sto tjeraju narod iz zemlje. Bravo mali. Cisto sumnjam da ce decko ostati u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.