Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj u hnk zagrebu

Traže se poslovni te ravnatelj Drame, Baleta i Opere

Dubravka Vrgoč
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
28.11.2014.
u 13:55

Svima je uvjet visoka stručna sprema, znanje jednog stranog jezika te da su istaknuti umjetnici. Natječaj traje do 4. prosinca

Intendantica HNK Dubravka Vrgoč raspisala je natječaj za poslovnog ravnatelja kazališta te ravnatelje Opere, Drame i Baleta. Za poslovnog ravnatelja potrebne su tri godine iskustva, a ravnatelje Opere, Drame i Baleta pet godina iskustva.

Svima je uvjet visoka stručna sprema, znanje jednog stranog jezika te da su istaknuti umjetnici. Natječaj traje do 4. prosinca.

>> Javni natječaj u HNK ili javna tajna hrvatskog birokratskog apsurda

Komentara 4

IV
IvanXXIII.
15:47 28.11.2014.

Dakle, Vrgoč je raspisala? To je potpuno sumanuto. I koliko se može vidjeti, kandidati podnose SVOJE programe. Kakva ludnica!

KO
Kora
18:47 28.11.2014.

Pa, što je reći? Da preko natječaja traži svoju desnu i lijevu ruku?

KO
Kora
18:49 28.11.2014.

Ostavila sam komentar ali - nije izišao. Sad, neću ponavljati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije