Naslovnica Kultura Knjige

Traže se najbolje kratke priče na temu prodavaonica glazbe

Zbirka priča u koju će biti uvršteni odabrani radovi bit će objavljena 16. travnja 2011. godine na Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record store day)
06. veljače 2011. u 14:46 0 komentara 25 prikaza
prodavaonica ploča
Foto: arhiva VL

Do 13. veljače traje natječaj za kratku priču s temom iz prodavaonica glazbe, odnosno prostora za trgovinu pločama, CD-ima, kazetama..., kojeg je objavio Aquarius Music Shop. Zbirka priča u koju će biti uvršteni odabrani radovi bit će objavljena 16. travnja 2011. godine na Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record store day). Budući da je natječaj regionalnog karaktera tako će se i zbirka naći u prodaji regionalno u prodavaonicama ploča i knjižarama. Osim priča odabranih iz natječaja u zbirku će biti uvrštene priče uglednih autora iz regije.

najbolej pričeodabrati će komisija u sastavu Mojca Piškor, Nenad Bartolčić, Saša Drach, Kruno Lokotar i Gordan Muratović. Oni biraju najmanje pet, a najviše deset priča za uvrštenje u zbirku, a tri najbolje bit će nagrađene.

 

 

 

 

 

INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.