Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najboji roman

Tportal raspisao natječaj za najbolji roman

Kristian Novak
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
03.07.2016.
u 12:32

I ove godine tportal bira najbolji hrvatski roman

Devetu godinu zaredom tportal je raspisao natječaj za najbolji hrvatski roman. Pobjednik natječaja bit će nagrađen sa 50.000 kuna, a o njemu će odlučivati peteročlani stručni žiri u kojem su ove godine književna kritičarka Katarina Luketić, predsjednica žirija, pisci i urednici Miroslav Mićanović i Jadranka Pintarić, prevoditeljica Ursula Burger te kazališni redatelj i ravnatelj Drame HNK Ivica Buljan. U konkurenciju ulaze romani izdani u prošloj kalendarskoj godini kod izdavača registriranih u Hrvatskoj. Izdavači ili autori svoje romane mogu prijaviti od 1. do 15. srpnja.

Dosadašnji pobjednici tportalove nagrade su Dalibor Šimpraga, Drago Glamuzina, Sibila Petlevski, Ivica Đikić, Olja Savičević Ivančević, Tahir Mujičić, Kristian Novak i Zoran Malkoč. 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
samoborka
16:03 03.07.2016.

Poznajuci TPortal, bez sumnje ce pobijediti uradak koji ce govoriti o; vezi dvaju homica, ili borbi neke feministkinje za "zenska prava" ili pak velicanju lika i djela "antifasista" (a to znaci jugo ljevicara)..Cetvrte opcije nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije