Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU
Povratak na članak

Totalitarni režim u DDR-u oblikovao je bit grupe Rammstein

- Naš humor je suptilan, ali neizostavan. Istina je da ga jako malo ljudi prepoznaje i u pravilu smo uvijek percipirani kao smrtno ozbiljan i mračan band, kazao je Paul Landers.

Komentari 4

MI
mitar
14:46 16.03.2010.

Ali njihov je korijen Laibach

VL
SO
Somelier
15:02 16.03.2010.

mitar Kako to misliš da je njihov korijen Laibach. Laibach ti je naziv za Ljubljanu koja baš nikakove veze nije imala sa DDR-om. A što se tiće cenzure. Pa šta se dečki čude. Svugdje u vrhu Njemačke vlasti sjede bivši STASI funkcioneri.

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
17:27 16.03.2010.

somelier...... ak već ideš komentirat, daj se onda informiraj....imaš internet i proguglaj prije nek veliš takvu glupost za bend laibach......evo ti link pa se obrazuj http://hr.wikipedia.org/wiki/Laibach

VL
JU
junije
21:32 16.03.2010.

pa naravno da je utjecaj laibacha očit... ta dva benda dijele i sličnu publiku, a utjecaji su najnormalnija stvar. meni su solidni i jedni i drugi iako nisam veliki obožavatelj. laibach sam već slušao uživo i bili su mi dobri, a o rammsteinu ću više znati u četvrtak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.