Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije benda

Tony James: U Zagrebu najbolji koncert Carbon/Silicona!

carbon
arhiva
13.05.2010.
u 13:34

Na službenim stranicama benda Carbon/Silicon osvanula je odlična reakcija na zagrebački koncert održan prošloga vikenda.

Na službenim internetskim stranicama benda Carbon/Silicon osvanula je odlična reakcija na zagrebački koncert održan prošloga vikenda. Prema izjavi Tonyja Jamesa riječ je o “dosad najboljem koncertu”, što znači da pohvale upućene organizatorima koncerta Grano Promotion nisu bile tek puka kurtoazija.

Na stranici se navodi i da je set uključivao Clashove pjesme “Should I Stay Or Should I Go” i “Train In Vain” (nikada prije sviranu) te novu pjesmu “Big Surprise”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije