Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naš najpoznatiji dizajner

To što dalmatinac i kravata nisu na eurima, fatalna je greška i nepromišljeni politički folklor

13.08.2021.
u 12:45

Iako će mnogi reći da je Boris Ljubičić buntovnik koji krši pravila, on će vas ispraviti tezom da ih ne krši, već produbljuje. Tako je na nedavni natječaj za dizajn poleđine hrvatske kovanice eura prijavio svoje rješenje, iako zna da će biti diskvalificiran jer nije poštovao zadana pravila.

Komentara 11

RE
RedTree
13:45 13.08.2021.

Mi smo se samo uhvatili Tesle, a gdje je još Ruđer Bošković, Faust Vrančić, Marko Marulić pa i Ivan Meštrović i drugi koji su doprinijeli čovječanstvu, koje smo zaboravili, koji su također zaslužili biti na kovanicama.

PI
Pie
13:43 13.08.2021.

Apsolutno,isto tako Vodotoranj ili Vučedolska golubica, Dubrovnik..ali oni rađe biraju otvorenog Eugeničara..

BE
berija
15:35 13.08.2021.

Dalmatinac nije na euru? Što ću ja na euru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije