Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUD IG Kovačić

'Tko pjeva, zlo ne misli' – evergreeni filmske glazbe u Lisinskom

Studentsko kulturno-umjetničko društvo "Ivan Goran Kovačić"
Foto: Promo
12.11.2018.
u 13:39

Na pozornici Lisinskog 300 članova društva će kroz pjesmu, ples i glumu publici predstaviti neke od najuspješnijih filmskih tema

Studentsko kulturno-umjetničko društvo "Ivan Goran Kovačić" u četvrtak, 15. studenog svečanim koncertom „Tko pjeva, zlo ne misli“, u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, obilježit će 70 godina postojanja.

Na koncertu koji počinje u 19.30 sati sedam sekcija SKUD-a (Akademski zbor, Folklorni ansambl, Muški vokalni ansambl, Akademski harmonikaški orkestar, Kazalište, Grupa za međunarodni folklor i Manifestacija Goranovo proljeće) izvest će evergreene filmske glazbe u čast Ivanu Goranu Kovačiću, prvom hrvatskom filmskom kritičaru.

Na pozornici Lisinskog 300 članova društva će kroz pjesmu, ples i glumu publici predstaviti neke od najuspješnijih filmskih tema poput onih iz filmova: „Grk Zorba“, „Bitka na Neretvi“, „Sokol ga nije volio“, „Pirati s Kariba“, „Kum“ i mnogih drugih.

U završnoj točki svi izvođači odat će počast jednom od najpopularnijih i najzagrebačkijih filmova svih vremena te izvesti koloplet vječnih melodija iz filma „Tko pjeva, zlo ne misli“. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatskog sabora, Gradonačelnika Grada Zagreba i Hrvatskog sabora kulture.

Više informacija o društvu pronađite na www.igk.hr te na našoj Facebook stranici. Ulaznice po cijeni od 50/60/70 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili putem internetske stranice www.lisinski.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije