Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L.A. DO TOKIJA

Tko o čemu, Sofia Coppola o hotelima

18.04.2009.
u 17:02

Nakon njezine najveće uspješnice "Izgubljeni u prijevodu", u kojoj je tokijski Hyatt u kojem odsjeda Bob Harris (Bill Murray) figurirao toliko da bi se mogao smatrati likom u filmu a ne scenografijom, Sofia Coppola je za svoj četvrti film kao redateljica odabrala priču o još jednom hotelu, ovaj put još slavnijem.

Njezin film "Somewhere" ("Negdje") događat će se u najpoznatijem hotelu Hollywooda, Chateau Marmontu na Bulevaru sumraka (izgrađenom 1927.), poprištu brojnih skandala, od ekscesa Led Zeppelina koji su vozili motore kroz hodnike preko Johna Belushija koji je umro u jednoj od soba ili Demi Moore koju je u tamo Anne Leibovitz slikala golu i trudnu pa sve do do posljednje završne svađe i raskida Lindsay Lohan i Samanthe Morton.

Radnja filma, za koji je Coppola i napisala scenarij, vrtit će se oko razuzdanog glumca sklonog raznim ekscesima, koji živi u hotelu, a u čiji život iznenada ulazi njegova 11-godišnja kći za koju se moja brinuti. Film će biti sniman u samom hotelu, za što je Sofia Coppola već dobila odobrenje uprave.

Ulogu kćeri najvjerojatnije će glumiti sve eksponiranija Elle Fanning, mlađa sestra poznatije Dakote, a njezin otac bit će pomalo zaboravljeni Stephen Dorff (Stu Sutcliffe u "Backbeatu", dečko Britney Spears u spotu "Everytime"), kojeg ćemo uskoro gledati u Mannovim "Državnim neprijateljima" kao Homera Van Metera, gangstera brzog na okidaču koji je banke pljačkao s Johnom Dillingerom i "Baby Face" Nelsonom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije