Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska redateljica
Povratak na članak

Tko je Zagrepčanka koju je papa iznenadio? 'Nisam baš znala gdje sam, poklonila sam mu film'

Autorica filma “Žica”, Tiha K. Gudac, tijekom posjeta Vatikanu papi je poklonila svoj film koji govori o životima ljudi na hrvatskoj granici opkoljenoj žilet-žicom

Komentari 4

KU
Kultura
14:54 09.12.2021.

Svi koji imaju duboko suosjecanje prema muslimanskim ekonomskim migrantima neka pokazu primjerom i dovedu u svoju kucu po desetak migranata. Trenutacno luta svijetom oko 200 milijuna izbjeglica i oni koji spasavaju svijet neka to pokazu vlastitim primjerom a ne preko tudjih ledja.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:41 09.12.2021.

Nisam pogledao film kao ni ogromna vecina Hrvata pa ne znam je li u istom spomenuto da je zica na granici s Slovenijom postavljena iskljucivo iz razloga potpune propusnosti granica s bosnom i srbijom.

VL
RO
roland
14:43 09.12.2021.

Djed Tihe.K.Gudac bio je žrtva režima Josipa Broza Tita i proživio je golgotu Golog otoka.

VL
RO
roland
14:40 09.12.2021.

Papa Francisco ostao je impresioniran ljepotom Hrvatice iz Zagorja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.