Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretpremijera

"Tko je srušio Berlinski zid" Amira Bukvića u interpretaciji Histriona

'histrioni1_nnn_kul_171110'
''
17.11.2010.
u 15:20

Satira o novijoj hrvatskoj i svjetskoj povjesti, globalizmu i terorizmu, državi i pojedincu, politici i umjetnosti, progonitelju i žrtvi, Havelu i Pavlu...

Budući da su 2008. godine izveli njegov komad "Djeca sa CNN-a", kazališna družina Histrion izvest će satiričnu dramu "Tko je srušio Berlinski zid?" dramatičara Amira Bukvića. Taj komad dobio je nagradu Marin Držić 2009. godine, ravnopravno podijelivši treće mjesto sa "Susretom" Nine Mitrović i dramom "Dok nas smrt ne rastavi" Nine Horvat.

"Tko je srušio Berlinski zid?" događa se potkraj prošlog stoljeća, poslije rušenja famoznog zida, a prije raspada Jugoslavije. Redatelj je predstave Zoran Mužić, a uloge tumače Dragan Despot, Barbara Vicković, Siniša Popović i Tara Rosandić. Praizvedba je sutra u Histrionskom domu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije