Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majice na dar

Tko je osvojio majice s motivima iz filma 'Plan B'?

Nelson Piquet Jr.
Agencije
11.05.2010.
u 11:32

Plan B novi film s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, a u našim kinima počinje se prikazivati 6. svibnja. Riječ je o simpatičnoj komediji koja istražuje spojeve, ljubav, brak i obitelj.

Plan B novi film s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, a u našim kinima počinje se prikazivati 6. svibnja. Riječ je o simpatičnoj komediji koja istražuje spojeve, ljubav, brak i obitelj.

Nakon godina izlaženja na spojeve Zoe (Jennifer Lopez) zaključuje kako je predugo čekala savršenog muškarca. Ustrajna u namjeri da postane majka, odlučuje to učiniti sama i dogovara termin u klinici za umjetnu oplodnju. No, istoga dana upoznaje Stana (Alex O’Loughlin) – muškarca koji bi, čini se, mogao biti “onaj pravi”.

Film je u američkim kinima bio premijerno prikazan 23. travnja, a uskoro će se u distribuciji Sony Pictures Releasing Internationala početi prikazivati i diljem svijeta.

Film je režirao Alan Poul (redatelj poznate serije “Six Feet Under”) prema scenariju Kate Angelo (“Will & Grace,” “What About Brian”). Producenti filma su Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch (The Pursuit of Happyness, The Taking of Pelham 123) te njihova produkcijska kuća Escape Artists.

Ovom prilikom Vecernji.hr dijeli dvije muške i dvije ženske majice koje možete vidjeti gore na fotografijama, a sretni dobitnici su :

Mirjana Štulić, Dina Lukač, Igor Majić i Branko Todorić.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije