Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekscentrični umirovljenik
Povratak na članak

Tko bi pomislio da će prljavi Harry snimiti film u kojem glavnu rolu ima kokoš!

Clint je i u svojem možda i najgorem filmu “Cry Macho” ipak dovoljno privlačan da pobere malo simpatija

Komentari 7

DU
Deleted user
18:31 25.09.2021.

Nešto mi nije jasno . Potisana je novinarka ,a u zadnjoj rečenici piše : "Nakon svega, ne bih se usudio tvrditi da je ovo njegov zadnji film . " Ne bih se usudio ili usudila , pitanje je sad .

VL
DU
Deleted user
19:06 25.09.2021.

Mnogi čitatelji ne znaju razliku između najgori i najlošiji . Zao – gori – najgori / loš -lošiji -najlošiji . Osoba koja želi pisati filmske kritike svakako to mora znati . Pa će onda umjesto : "Clint je u svojem možda i najgorem filmu " napisati " Clint je u svojem možda i najlošijem filmu "

VL
KN
knjiznica
13:54 24.09.2021.

Gospođo Ružić baš ste KOKOŠ! Film je za dušu, empatičan i odličan , kad Marko Njegić daje 4,5 ocjenu znači film je super.

VL
ZB
Zoki-Bijela
13:48 24.09.2021.

Cuj ove.. Pogledaj film pa pisi.. Jedan od boljih filmova....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.