Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika u knjizi
Povratak na članak

Tita još nisu zaboravili u Sibiru, a teme holokausta i gulaga i danas su vruće

Pulski sajam knjige ugostio je pisce koji se bave pitanjima oprosta, ali i nasljeđa totaliratnih režima na području Europe

Komentari 3

JA
Jania
09:23 13.12.2019.

Onaj tko je oblikovao povijest, oblikuje i sadašnjost. Tipovi poput Klasića najbolje pokazuju koliko je štetan izostanak lustracije.

VL
DU
Deleted user
12:27 13.12.2019.

Tita nisu zaboravili ni Hrvati koje je cijeli svoj život, uz pomoć udbe, progonio, zatvarao, likvidirao, iako je i sam bio Hrvat! Kad bi bar mogao vidjeti Hrvatsku na čelu EU od siječnja. Umro bi ponovo od bijesa i nemoći

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:51 13.12.2019.

Crkveno su se u pravoslavnoj crkvi oženili 1918. / građanski 1920/. On imao 26,a ona 14 . Pelagija je rođena 1904. godine, u selu Mihajlovka kod Omska. Što bi danas ljudi rekli o dobi mladenkinoj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.