Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I OVOG LJETA

The Garden Festival donosi 10-dnevnu glazbenu poslasticu

garden
garden
29.03.2010.
u 18:06

Peti po redu zadarski The Garden Festival ovoga ljeta donosi desetodnevnu glazbenu poslasticu u dva festivalska vikenda i nešto mirniji glazbeni tjedan od 2. do 11. srpnja.

Peti po redu zadarski The Garden Festival ovoga ljeta donosi desetodnevnu glazbenu poslasticu u dva festivalska vikenda i nešto mirniji glazbeni tjedan od 2. do 11. srpnja. Naoko mirno ribarsko mjesto Petrčane nadomak Zadra postat će u danima festivala mediteranski odnosno europski centar klupske glazbene scene uz dolazak izvođača i gostiju sa svih strana svijeta. Uz već sad potvrđene glazbene zvijezde kao što su Henrik Schwarz, Kelvin Brown, Terry Farley , No' Fakin DJ i Greg Wilson ovog će ljeta na The Garden festivalu svoj debi imati Killer Whale (The Arthur Russel Project), 2020 Soundsystem, Metro Area (Darshan Jesrani), The Revenge i brojni drugi.

Desetodnevna festivalska poslastica i ovog se ljeta održava u starom ribarskom mjestu Petrčane nadomak Zadra. Podsjetimo se kako su proteklih godina brojni svjetski mediji poput The Timesaa, Guardiana, CNN-a, BBC-a u superlativima izvještavali o čarobnim Petrčanama i zadarskom arhipelagu.

Uz nastupe brojnih izvođača uživo u festivalskoj areni smještenoj na poluotoku Pinija, festival će i ove gostima ponuditi gostima i zabave uz zalazak sunca u atraktivnom, na samoj plaži smještenom baru Tiki, ali i nezaboravnu plovidbu brodom Argonaughty zadarskim i kornatskim arhipelagom te noćni ples u atraktivnom klubu Barbarellas.

Kako se proteklih godina za The Garden Festival tražila ulaznica više, organizatori svim ljubiteljima klupske glazbe preporučuju da svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme na službenim klupskim stranicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije