Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razveselili fanove

The Flaming Lips naumili objaviti po jednu pjesmu svakog mjeseca

Flaming Lips
Foto: Pixsell
1/3
04.01.2011.
u 13:52

Na sličan način svoje je pjesme od kolovoza do prosinca 2010. objavljivao reper Kanye West

Nakon što je reper Kanye West od kolovoza do prosinca 2010. svakog petka objavljivao po jednu novu pjesmu, sličnom su se triku dosjetili i članovi Flaming Lipsa, koji najavljuju da će 2011. svakog mjeseca izbacivati po jednu novu stvar, a čitav proces dokumentirat će kamerama.

Vijest će sigurno razveseliti fanove tih psihodeličnih rokera iz Oklahome, koji su prošle godine na InMusicu, kada se pjevač Wayne Coyne u golemom balonu kotrljao nad glavama publike, a bend je prašio nevjerojatnom energijom, u Zagrebu ostavili odličan dojam!

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:36 12.01.2011.

nije trebalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije