Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

The Beatles Tribute uskoro u zagrebačkom klubu KSET

bestbeat
21.05.2010.
u 09:20

Ove će godine, uz već uobičajenu večer Beatlesa 8. prosinca, KSET iznimno imati još jedan Beatles Tribute, a razlog za to je dolazak zaista nestvarno realistične grupe - The Bestbeat.

Ove će godine, uz već uobičajenu večer Beatlesa 8. prosinca, KSET iznimno imati još jedan Beatles Tribute, a razlog za to je dolazak zaista nestvarno realistične grupe - The Bestbeat. Riječ je o beogradskoj grupi The Bestbeat, koja je daleko najbolji The Beatles tribute band u regiji, a istovremeno i jedan od najboljih i najvernijih The Beatles tribute bandova u cijelom svijetu.

The Bestbeat izvode pjesme The Beatlesa na isti način na koji su ih izvodili i Beatlesi. Oni koriste originalne muzičke instrumente i ista pojačala na kojima su i The Beatles svirali. Ova neobična grupa nastupa i u odijelima koja su vjerna kopija Beatlesovih odijela, no ono što je najbitnije, zvučni dio priče i slaganje vokala su dovedeni do perfekcije - u pitanju je četvorka sjajnih i priznatih glazbenika koja iza sebe imaju niz snimljenih albuma i velik broj nastupa sa svojim matičnim bendovima, a nit koja ih u ovoj priči povezuje je neizmjerna ljubav prema najvećoj grupi ikada - Beatlesima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije