Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultura promjene

"Teo Martinović quartet" osnovan samo za večerašnji nastup u SC-u

Teo Martinovic
Teo Martinovic
01.12.2010.
u 10:49

Uz Tea Martinovića u MM centru sviraju Krunoslav Levačić, Žigo Golob i Hrvoje Rupčić

Večerašnjim koncertom "Teo Martinović quarteta" počinje novi programski ciklus bendova u rezidenciji SC-a, koji će nastupima u MM centru zagrijati zagrebačke zimske večeri.

Bendovi u rezidenciji zajednički su program Radija SC i Kulture promjene SC-a, koji pod vodstvom Nenada Borovića predstavlja sastave koji egzistiraju izvan glazbenog mainstreama, a kreću se od modernog jazza, preko ambijentalne glazbe do new wavea i punka.

Zanimljivo, "Teo Martinović quartet" osnovan je prije samo tjedan dana, i to nakon što se Martinović toliko oduševio gostovanjem svojeg benda MatMar u programu Nenada Borovića da je odlučio što prije napraviti novi sastav za povratak u MM centar.

Uz Martinovića u kvartetu sviraju Tihomir Hojsak (kontrabas), Goran Delać (bas gitara) i Hrvoje Rupčić (bubanj, perkusije). Svirka je besplatna, ali zbog ograničenog broja mjesta obavezno je potvrditi dolazak na nenad.borovic@gmail.com!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije