Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka priča
Povratak na članak

Tata, ne lomi mi krila

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 4

KO
Kolumpar
20:29 08.12.2018.

Sveta Sabrina Rimska nikada nije pokleknula pred zlom i priznala pobjedu zla, nekako se nadajući da će i ono najgore ipak ispasti na dobro. A bome nije ispalo nikako na dobro već na puno gore od jedne pamtljive očinske pljuske jerbo se spetljalja s boktepita kojom harabatijom i handrmoljom u onim katakombama da ni oni rimski dobri ljudii nisu imali izbora već da joj lijepo otfikare glavu na panju davne 120 a.d. kako bi s tim benastim smucanjem prestala jedanput i zanavijek. Stoga drage djevojčice primite ote pamtljive pljuske od japeka kada nešto zabrljate da ne ispadne još gore i ne dernjajte se i molim, ah molim vas, ne slinavite da vam očevi ne lome krila i k tomu slične bedastoče.

VL
SM
stari_mačak
14:10 09.12.2018.

Zanimljivi su mi ti ljudski karakteri. Osim priča čitam i komentare i ne mogu se oteti dojmu da neki komentatori koriste ovaj prostor kako bi promovirali sami sebe. Razumijem zašto to radi naša cijenjena predsjednica, to je njen posao, ali koja je korist pametovati samo pametovanja radi i to još pod pseudonimom... Da, zaista su zanimljivi ti ljudski karakteri :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.