Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ravnatelj

T. Bilić preuzima Splitsko ljeto i kandidat je za intendanta HNK

Tonči Bilić
arhiva
22.10.2012.
u 15:49

Tonči Bilić je i kandidat za intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu, o čemu će u četvrtak biti riječi na sjednici splitskog Gradskog vijeća

Novi ravnatelj Splitskog ljeta je dirigent Tonči Bilić, izvijestila je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić. Ministrica je zahvalila dosadašnjem ravnatelju, dirigentu Nikši Barezi, na uspješnom radu. Tonči Bilić je i kandidat za intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu, o čemu će sutra biti riječi na sjednici splitskog Gradskog vijeća. V.d. intendanta splitskog HNK Duško Mucalo u Zagrebu je u Ministarstvu kulture izjavio da će tada biti jasno tko će u budućnosti voditi splitski HNK.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije