Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi val polemika
Povratak na članak

Svojeglave židovske intelektualke Židovi su se odrekli i prozvali je izdajicom

Likom i djelom Hannah Arendt u svojoj knjizi “Lavlja jazbina: Cionizam i ljevica od Hanne Arendt do Noama Chomskog” bavi se i američka novinarka i progresivna cionistica Susie Linfield, a upravo ju je izdala naklada Ljevak

Komentari 4

Avatar Vukomerec
Vukomerec
22:36 18.04.2021.

Poruka za Milenu Zajović: članak je loše skriveni prijevod tuđeg rada. Engleska sintagma vocal Zionist se na hrvatski prevodi kao glasna cionistica, a ne vokalna. Adolf Eichmann je na engleskom officer, ali na hrvatskom časnik.

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
14:33 21.01.2021.

Raznim "Ajhmanima" se sudilo, al ubojicama Palestinaca nikad. Zašto je ta židovska sekta nedodirljiva, jel zato kaj svojim novcem (malo čudno stečenim) upravljaju svjetskom politikom?

VL
Avatar Idler
Idler
09:48 21.01.2021.

Zanimljiv presjek radova žene koja ja mela intelektualne hrabrosti izdići se iznad ideoloških dogmi. Ne bi se usudil davat mišlenje na njene radove, sam bi skromno zaželjel dalko već sličnih intelektualaca na našim prostorima !

VL
BA
bardonkaldian
23:47 21.01.2021.

Židovi su sami sebi interesantni, no drugima ne u toj mjeri. Razumijem ih, no nalazim da su nešto zanimljiviji od Kineza, Iranaca, Nijemaca, Rusa ili Mongola.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.