Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mattherhorn

Svjetski uspjeh splitskog fotografa Nenada Šaljića

Nenad Šaljić, fotografije, nagrada u Londonu
arhiv FotoklubSplit
26.04.2013.
u 11:48

S jednom od fotografija iz tog ciklusa već je osvojio prvu nagradu “National Geographica” za najbolju fotografiju mjesta u 2012. godini, a druga fotografija iz istog niza dominirala je posljednjom pariškom modnom revijom Louisa Vuittona

Nenad Šaljić, član Fotokluba Split, po zvanju doktor ekonomije, fotograf i planinar, osvojio je još jednu vrijednu svjetsku nagradu za ciklus fotografija Mattherhorn - noćne snimke alpskog vrha Matterhorna. Nenad Šaljić je, naime, proglašen najboljim svjetskim pejsažnim fotografom godine i dobio je  nagradu Sony World Photography Awards 2013. - \"Landscape photographer of the year\".

Kako nam je rekao prije odlaska na gala svečanost u Londonu na kojoj su dodijeljene nagrade \"to je nešto poput Oscara u filmu u kategoriji profesionalnih pejsažnih snimaka\". Ovo je novi Šaljićev planetarni uspjeh s tom serijom fotografija. Naime, s jednom od fotografija iz tog ciklusa već je osvojio prvu nagradu “National Geographica” za najbolju fotografiju mjesta u 2012. godini, a druga fotografija iz istog niza dominirala je posljednjom pariškom modnom revijom Louisa Vuittona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije