Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 29. svibnja

Svjetski festival animiranog filma orijentiran na djecu

Scena iz filma Noćna bajka
arhiva VL
15.05.2012.
u 12:14

Roditelje s djecom razveselit će Animafestova obiteljska iskaznica s kojom mogu pratiti cijeli program po cijeni od 100 kuna

Slavljeničko izdanje Svjetskog festivala animiranog filma Animafest Zagreb, koji se održava od 29.svibnja do 3. lipnja, a koji ove godine obilježava 40 godina postojanja, posebnu pozornost usmjerit će prema svojoj najveselijoj publici – djeci.

Animafest i partner dječjeg programa Dječja štednja Pčelica Zagrebačke banke u šest festivalskih dana pretvorit će zagrebački Cineplexx Centar Kaptol u kino za djecu i nezaobilazno mjesto zabave i iskustva animacije za najmlađe. Tijekom cijelog dana, od 10 do 18 sati, prikazivat će se filmovi prikladni mlađoj i starijoj dječjoj dobi. Uz gledanje filmova djeca će imati priliku otkriti magiju i užitak stvaranja u posebnom Animafestovu centru Pčelica u kojem će tijekom cijelog dana o animaciji učiti kroz igru, radionice i posebne izložbe.  Za obitelji kojima je predalek put do Cineplexxa Centra Kaptol, Animafest već tradicionalno vikendom organizira besplatne projekcije animiranih filmovima u centrima za kulturu širom Zagreba.

Roditelje s djecom razveselit će Animafestova obiteljska iskaznica s kojom mogu pratiti cijeli program po cijeni od 100 kuna. Iskaznica vrijedi za jednog od roditelja i dijete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije