Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Glazba

Svjetske zvijezde na Zrću

22. prosinca 2008. u 17:56 5 prikaza

Festivali “Papaya Day & Night” te “Green Beat”, koja su gostovanjima najpopularnijih disk-džokeja današnjice obilježili posljednja dva ljeta, ne samo na plaži Zrće već i u cijeloj regiji, održat će se i u idućoj godini. Oba su četverodnevna, a prvi “Day & Night” bit će od 15. do 18. kolovoza, dok “Green Beatu” pripada razdoblje od 12. do 15. kolovoza.

No, najveće gostovanje organizirano je 30. srpnja kada će na Zrće doći, po izboru najstručnijeg plesnog magazina “Mix Maga”, najbolji DJ na svijetu - Armin van Buuren iz Nizozemske. Svira trance i očiti je nasljednik DJ Tiësta koji je Papayu posjetio prošlog ljeta. Organizatori festivala još pregovaraju s brojnim popularnim DJ-ima, no ekskluzivno saznajemo da će na prvom festivalu 18. srpnja nastupiti vodeći francuski house DJ Martin Solveig.

Zvijezda drugog bit će Eric Prydz koji dolazi 13. kolovoza. No, najveće ime organizatori još čuvaju u rukavu. Sudeći samo prema ovom popisu, bit će to još jedno ludo ljeto na Zrću, a očekuje se i dostojan odgovor konkurencije iz kluba Aquarius na istoj plaži. S prodajom prvih promotivnih karata Papaya počinje 1. siječnja u sklopu poslovnica Eventima. Uz najavljena gostovanja, u pripremi je i nova “Papaya Day & Night” glazbena kompilacija u produkciji “Urbanog zvuka”, dvojca PlayOne na kojoj će ponovo gostovati neke od najvećih soul i house diva poput Barbare Tucker i Jocelyn Brown.


komičar i otac
Ivan Šarić otkrio da mu je sin pao s kauča, a progovorio i o posljedici: 'Zaradio sam frakturu lubanje i čeljusti'
Tehnički pregled vozila
SAVJETI PROFESIONALACA
Jednostavni dnevni pregled automobila može vas spasiti velikih kazni u prometu