Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autobiografija Alenka Ribića Ribe
Povratak na članak

Svjedočanstvo herojskoj generaciji i nepravdi koju je doživjela

Knjiga 'Grom-13, frende, gotovo je...' nastala je u izdanju Večernjeg lista

Komentari 1

DU
Deleted user
11:37 22.06.2022.

Proveo sam 26 godina u jenoj državnoj tvrtki od posebnog interesa, od toga više od dva desetljeća u samom vrhu i onda odjednom bez ikakvog razloga, degradacija, mobing, (ponuda na radno mjesto koje nema nikave veze s tvojom strukom, drastičnoo smanjenje OD), naprasno, rečeno mi je, da nisam više dio tima, da se na mene ne računa. Iskreno, ja sam mislio da smo svi u Hrvatskoj jedan tim, no prevario sam se. Danas, kad stojim na čvrstim nogama, shvatio sam da ti znanje, energiju, iskustvo, poštenje, radoholičarstvo nitko ne može uzeti, a politički podobni bez stručnjaka nemaju šanse upravlajti sitemom. Napisao sam ovakav komentar samo zato kako bih dokazao da takvih ljudi kao naš Riba u HR ima mnogo, koji, iako su dali sve od sebe u najboljim danima svog života, su pojedinci bez ikakvog razloga degradirali, vjerojatno su dobili direktive od vrha koja nije birala niti razumno odlučivala. Žao mi je Riba, ali vjeruj nisi jedini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.