Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slikar megalopolisa
Povratak na članak

Sve klizi unatrag prema konzervativizmu i nekako mimo zdravog razuma

U zagrebačkoj Laubi 6. veljače otvara se izložba "Never Stop the Action" umjetnika Nenada Voriha.

Komentari 11

MK
mksdk
10:36 05.02.2021.

Svijet klizi prema ozakonjenju zoofilije, što je logičan slijed razvoja događaja kada se usvoje ateističke premise.

VL
ZA
zagi101
10:39 05.02.2021.

a kaj fali konzervatizmu? ne moramo svi bit lijevih i liberalnih uvjerenja. demokracija je

VL
DU
Deleted user
10:39 05.02.2021.

Sinek Vorih onda odseli u San Francisco

VL
AF
afer
10:50 05.02.2021.

Ne nego je trebao ići u zdravi komunizam !

VL
Avatar Udruga_Briselskih_Anemicara
Udruga_Briselskih_Anemicara
11:09 05.02.2021.

Konzervatizam je prirodna ljudska postavka od postanka covjeka. Ako ne podrzavas promjene spola onda si konzervativan jer nazalost ljudi tisucama godina nisu si mogli odrezati pimpaca i napraviti rupicu i jos nisu bili izumili terapiju hormona. Ako ti je neprijateljsko pleme ulazilo u teritorij, domicilni bi ih pokosili. A danas ako ne pustis bivse ISILovce kroz granicu onda si zatucani katoliban klerofasisticki nacionalist. Ista stvar je sada sa pedofilijom, "pa nisu oni tako losi znate i oni imaju osjecaje". I tako se ta granica pomice malo po malo svake godine, covjek se zapita sto je sljedece. Zato i vidimo da napredni zapad demografski izumire a ovi "konzervativni primitivci" rastu u broju gledajuci globalne trendove, pa sad su im i ti dobri pa ih uvoze. Tako da imam losu vijest za liberale, vrijeme ce nas izbrisati fizicki a s time i takve ideje.

VL
Avatar Moxa
Moxa
10:54 05.02.2021.

Mene je uvijek mučilo jedno pitanje. Tko i kako netko odlučuje što je umjetnost? Tko je i zbog čega nazvan umjetnikom?

VL
VI
vidum
08:37 06.02.2021.

Konzervativizam je zadnja oaza bilo čega normalnog.

VL
IL
ilustrator
12:51 05.02.2021.

dekadencija je srušila tolika carstva i civilizacije. pervezije raznoraznih pervetita zamotani u celofan avangarde, performera, anarholiberala(lumpproleteri) kojima je modus operandi...ja, mogu sve što hoću i kako hoću, svi koji se stim ne slažu su konzervativci, nazadni.. uglavnom paraziti koji se međusobno njuše, međusobno opće. strava lagana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.