Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordi

Sumrak saga nadmašila i Skyfall, posljednji nastavak Jamesa Bonda

sumrak saga
arhiva
19.11.2012.
u 16:16

Koliko su hrvatski obožavatelji Sumrak sage željno iščekivali ovaj nastavak, dokazuje još jedan rekord: pogledao ga je dosad najveći broj gledatelja u jednom danu – njih 23.471

Epski završetak najgledanije sage svih vremena, film "Sumrak saga: Praskozorje, 2. dio", u distribuciji Blitz film i video distribucije, srušio je sve rekorde gledanosti u Hrvatskoj. U prvom vikendu prikazivanja pogledalo ga je rekordnih 61.995 gledatelja čime je ovo ne samo najbolji rezultat u vikendu otvaranja od 2004. godine do danas nego je i uvjerljivo najbolje otvaranje 2012. godine i najbolje otvaranje filma iz franšize Sumrak saga (nadmašivši prethodni film "Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio" za 12.603 gledatelja).

Izvanrednim rezultatom završnica Sumrak sage u povijest ulazi kao treće mjesto najboljih otvaranja u povijesti hrvatske filmske distribucije: odmah nakon filmova Pasija i "Gospodar prstenova: Povratak kralja", nadmašivši nedavne rezultate vikend-otvaranja posljednjeg nastavka serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu.

Koliko su hrvatski obožavatelji Sumrak sage željno iščekivali ovaj nastavak, dokazuje još jedan rekord: pogledao ga je dosad najveći broj gledatelja u jednom danu. U subotu 17. studenog 2012. film je pogledao 23.471 gledatelj diljem Hrvatske.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije