Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudesne zvijeri

Stvorenja iz "Harryja Pottera" bit će izložena u Prirodoslovnom muzeju

Foto: Facebook
13.01.2020.
u 09:32

Londonski Prirodoslovni muzej priprema izložbu "Čudesne zvijeri: čuda prirode" na kojoj će biti izložene magične životinje iz svijeta Harryja Pottera.

Prirodoslovni muzej u Londonu priprema izložbu čarobnih artekafata i životinja iz svijeta "Harry Pottera". U novom postavu bit će izložena izmišljena stvorenja poput erumpenata, zmajeva i šnjofavaca.

Povod ovom neobičnom pothvatu, u suradnji s produkcijskom kućom Warner Brothers, jest izlazak novih filmova u serijalu "Čudesne zvijeri i gdje ih naći", smještenih u svemiru Harryja Pottera, no nekih 70 godina prije rođenja poznatog malog čarobnjaka. Filmovi prate slavnog magizoologa Newta Scamandera koji putujući svijetom proučava i štiti magična stvorenja. U muzeju će se tako naći i brojni rekviziti sa seta, a BBC priprema i dokumentarac o prirodi u kojem će se spojiti dva svijeta - naš i čarobnjački. 

Na izložbi nazvanoj "Čudesne zvijeri: čuda prirode", koja će se otvoriti ovog proljeća, uz čarobna bića bit će izložene i prave, ali čudesne životinje koje su nekada doista hodale, letjele i plivale zemljom - poput ribe pojasovke, najdulje ribe na svijetu koja može narasti i preko 11 metara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije