Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atrij CeKaTea

Studentski Decameron i 85. rođendan radiodrame u nas

Scena iz Decamerona
arhiva VL
04.07.2012.
u 15:05

Studenti glume izvode vruće prizore iz ovog slavnog djela, a uz to su u predstavu uklopili i francusku erotsku poeziju. Ovo im je nastup prije gostovanja na Dubrovačkim ljetnim igrama

U atriju CeKaTea u četvrtak 5. srpnja slavi se 85. rođendan hrvatske radiodrame. U 19 sati bit će javno emitiranje radioigre Ivana Bauera “Eldorado”, a poslije toga je razgovor s autorima – redateljicom Rankom Mesarić, glazbenom dramaturginjom Melitom Jambrošić i ton-majstorom Mirom Pijacom.

Nakon toga u 21 sat slijedi Boccacciov i Dolenčićev “Decameron” na ljetnoj pozornici. Studenti glume izvode vruće prizore iz ovog slavnog djela, a uz to su u ovu predstavu uklopili i francusku erotsku poeziju. Ovo im je nastup prije gostovanja na Dubrovačkim ljetnim igrama, za Trešnjevčane i goste njihova kvarta prilika da preduhitre goste slavnog ljetnog festivala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije