Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Studentska izložba Cash & Carry 

U sklopu manifestacije održat će se i humanitarna akcija za pomoć Centru za autizam u Zagrebu i dugogodišnjem modelu Akademije Branku H.
30. travnja 2013. u 10:50 0 komentara 51 prikaza
ALU, Dan otvorenih vrata
Foto: arhiva ALU

U subotu 4. svibnja, s početkom u 10 sati, na Jabukovcu 10 održat će se Dan otvorenih vrata Nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Devetu godinu zaredom taj će događaj obilježiti i studentska izložba Cash & Carry. 

Radi se o izložbi u organizaciji studenata nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti sa svrhom pružanja uvida u suvremenu hrvatsku umjetničku scenu kroz upoznavanje s mladim umjetnicima na najneposredniji način – u njihovu radnom okruženju. U sklopu manifestacije održat će se i humanitarna akcija za pomoć Centru za autizam u Zagrebu i dugogodišnjem modelu Akademije Branku H.  Ugodnoj atmosferi pridonijet će i cjelodnevni glazbeni program tijekom kojeg će nastupiti Threesome, Radost!, Mika Male i mnogi drugi, a druženje će se nastaviti u klubu Jabuka.

Izložba će trajati do 19 sati, a svojim dolaskom podržavate novu generaciju hrvatskih umjetnika.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.