Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijeljena mišljenja
Povratak na članak

Što o "Generalu" imaju za reći pravi junaci Domovinskog rata

Najgledaniji film “Generala” je u kinima gledalo 74.585 gledatelja, ali otkako je na HTV-u počela istoimena serija, ne stišavaju se kritike na to kako su prikazani neki od glavnih aktera Domovinskog rata.

Komentari 5

SS
sokac sa drave
13:46 24.01.2020.

Kritike na seriju su opravdane pogotovo od generala Ademija.Puno je krivotvorina i neistina.Vrdoljak je svjesno isao na velicanje dalmatinskog dijalekta i hrabrost cetvrte splitske brigade.Pa tako general kaze udarit cemo ih sa najjacim sto imamo cetvrtom gardijskom brigadom.Ima nas puno svjedoka koji smo jos zivi.Istina je da su junaci bili zagorci sa generalom Koradeom koji su usli prvi u Knin sa puno zrtava dok su dalmosi dosli pola dana kasnije skoro bez zrtava.Istina je da su na maslenici ginuli slavonci a junaci dalmosi kazu uzeli smo si zasluzeni odmor.To je bilo kada su srbi nakupili vojsku da je bilo cetiri njihova na jednog naseg.Oni na odmor i da Bobetko nije sa helikopterima dovezo slavonce i postavio ih na celo srbskog protunapada mi bi se okrenuli i bili bi se kupali u moru.Ovo zadnje su rijeci od generala Bonetka koje sam osobno cuo od njega.Molim zive branitelje da se javljaju sa istinom da se ne siri vise laz i obmana.

VL
ČE
četvrti
20:40 23.01.2020.

Iako se itekako ima što kritizirati u Generalu, dojam je da je u javnosti mnogo više zlonamjernosti nego opravdane kritike. A nje, ovakve zlonamjernosti, bilo bi i da se filmu nema što prigovoriti.

VL
ZO
zoran234
17:52 23.01.2020.

Ta mjesta i izgledaju ko da su svakodnevno mnogo jakih oluja. Samo gore nego tada jer migranti plaše preostale starce.

VL
KR
Krotila2
11:29 23.01.2020.

Neka pati kome smeta,biće još filmova o oluji,ili treba " 0LUJA 2"?.

VL
AU
autoritet
22:41 23.01.2020.

Čitava hajka protiv Generala je počela kad je Vrdoljak prije mjesec dana od Jutarnjeg sudskom presudom dobio 100 000 kuna za laži koje su prije 10 godina o njemu pisali. Onda je Jutarnji pokrenuo hajku, a i Večernji krotko služi obitelji Hanžeković.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.