Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi oduševljeni

Stiže nam još jedan nastavak Sumrak sage, nova knjiga izlazi na ljeto

Foto: IMDb
06.05.2020.
u 11:22

Najnoviji roman Sumrak sage "Ponoćno sunce" na police stiže u kolovozu ove godine, najavila je autorica Stephanie Meyer.

Novi roman Sumrak sage, "Ponoćno sunce" (Midnight Sun), stiže na police knjižara ovog ljeta u kolovozu, najavila je spisateljica Stephanie Meyer. 

"Ponoćno sunce" prati istu priču kao i ostali romani Sumrak sage, no za razliku od ostalih, napisan je iz perspektive vampira Edwarda Cullena. Meyer ga je planirala objaviti još 2008. godine, a odustala je od nauma kada je na internet procurilo jedno poglavlje knjige. 

- Ovo je ludo vrijeme i nisam bila sigurna da je ovo pravi trenutak za objavu knjige. Ipak, ne bi bilo fer i dalje mučiti fanove koji su godinama na ovo čekali. Nisam mogla odustati od ideje da dam Edwardu šansu da ispriča svoju priču. Razmišljala sam o tome koje bi ga misli opsjedale usred noći i na kraju odlučila pustiti ga da kaže to što ima za reći - rekla je Meyer. 

Prvi roman romantičnog fantasy serijala o ljubavi vampira Edwarda i djevojke Belle, izdan je 2005. godine i ubrzo je postao svjetski hit. Iako su ga mnogi smatrali šund literaturom i nije bio dobro primljen kod kritike, oduševio je tinejdžere diljem svijeta. "Sumrak" i iduća tri nastavka, "Mladi mjesec", "Pomrčina" i "Praskozorje", prodani su u više od 120 milijuna primjeraka diljem svijeta i prevedeni su na više od 35 jezika. 

Prvi film prema knjizi snimljen je 2008. godine, a glavne uloge tumačili su Robert Pattinson i Kristen Stewart. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
23:31 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije