Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska fascinacija Egiptom u Mimari
Povratak na članak

Stepinac je u Kairo vodio vjernike, a Tito je u Egiptu bio čak 17 puta

Izložba na dva kata Mimare, podijeljena je u 21 tematsku cjelinu i prati kompletan pregled egipatske prisutnosti na hrvatskom prostoru. O Stepinčevu putu s hodočasnicima koji je 1937. trajao mjesec dana postojao je i film, ali je izgorio 1996. godine

Komentari 8

BU
Bubimirka
19:19 22.09.2018.

VL veliča zličinca koji je ubio stepinca

VL
FU
furest
19:28 22.09.2018.

tito je bio anacionalna osoba kao i svaki komunist, njegova vjera je komunizam a u komunizmu nepostoji Bog i nacije samo centralni komitet i neogranicena vlast nad svim i svacim pa i nad zivotima onih koji su mislili drugacije a a takvih je u bivsoj jugi najmanje bilo 550 000 koji su zivotom platili sto su mislili drugacije ,brojku koju je priznao sam Rankovic, postoji dokument o tom

VL
AG
Agricola
19:15 22.09.2018.

Stepinac je Hrvat, a taj takozvani "tito" niti je Hrvat niti se ikad tako izjašnjavao, u najboljem slučaju jugoslavenčina i komunjara, dakle čista suprotnost Hrvatu.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
19:11 22.09.2018.

Vladimir Nazor, Josip Broz Tito, Otokar Kersovani, Miroslav Krleza... kako je nekada velika bila Hrvatska!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.