Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO YODA LUKEU

Stari Karate Kid podučio novog

05.03.2009.
u 17:58

Kad je objavljena vijest o remakeu kultnog filma "Karate Kid" iz 1984., glavni glumac iz stare verzije Ralph Macchio (koji trenutnio ima gostujuću ulogu u "Ružnoj Betty") nije baš biranim riječima prokomentirao tu namjeru, ali se u međuvremenu predomislio. Čak ni Macchio nije imun na šarm "Velikog Willieja", i kad ga je nazvao Will Smith, bijesa je nestalo.

Naime, Smith je producent nove verzije, a njegov sin Jaden glumi glavnu ulogu. (Učitelja Miyagija, kojeg je glumio Pat Norita, glumit će Jackie Chan.) Stoga je Will nazvao Ralpha i zamolio ga da posavjetuje njegova sina.

- Bilo je to jako cool – kaže Macchio.
- On me nazvao i pitao: "Bi li ti smetalo da porazgovaraš s mojim sinom?" Osjećao sam se kao Yoda prema mladom Skywalkeru.Jaden je bio krasan i prepun poštovanja. Rekao sam mu smao da se dobro zabavi. To je bio moj savjet.

O svojoj promjeni mišljenja Macchio je rekao:

- U početku sam reagirao previše otvoreno. Ja ću pogledati sve što se pojavi na tu temu. Ali zbilja mislim da bi zbog povezanosti sa starim filmovima, naročito s prvim filmom, oni trebali željeti da naprave svoju verziju toga, svoju vlastitu stvar.

A na pitanje bi li prihvatio kameo-ulogu u tom novom "Karate Kidu", odgovorio je negativno.

- Da je u pitanju neki napisani lik, uloga s dijalogom, tome ne bih okrenuo leđa. Podržavam ih u nastojanjima da stvore svoj vlastiti hit-serijal.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije