Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajam knjiga

Srijeda na ZSK: "Krvop'ja" i posljednja knjiga Nikole Batušića

Četiri godišnja doba
arhiva VL
25.05.2011.
u 12:29

Današnji program Sajma knjiga donosi "Krvop'ju" Ivice Došena, "Izgubljenu Bibliju" J. R. Portera i "Četiri godišnja doba" pokojnog Nikole Batušića

Kao i svakog dana, književna događanja na Zagrebačkom sajmu knjiga počinju u 12 sati programom Knjiga ispod čekića u sklopu kojeg će biti predstavljen roman "Krvop'ja" autora Ivice Došena Žutog. Glavni su likovi ovog romana petorica neženja u zabačenom velebitskom zaseoku Podkuk koje autor prati od zore do mraka jednog dana šezdesetih godina 20. stoljeća. Roman će uz autora predstaviti Damir Karakaš te Edo Popović.

Program se nastavlja u poslijepodnevnom terminu, u 18 sati, promocijom knjige "Izgubljena Biblija" autora J. R. Portera. Riječ je o knjizi o apokrifima, pobožnim legendama, apokaliptičnim vizijama i proroštvima. Knjigu će predstaviti Marko Grčić i Anton Šuljić.

Posljednja promocija održat će se u 19.30 sati, a riječ je o predstavljanju knjige pokojnog Nikole Batušića. Knjiga "Četiri godišnja doba" svojevrstan je nastavak autorova memoarskog prvijenca "Na rubu potkove", koji je doživio respektabilnu recepciju i kritike i čitateljske publike. Nova Batušićeva knjiga donosi memoarski intonirane putopise u kojima su opisana putovanja u Njemačku, bivši Sovjetski Savez te Italiju. Četiri godišnja doba predstavit će Tonko Maroević, Krešimir Nemec, Ana Prolić te Velimir Visković.

Ulaz je na sve promocije slobodan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije