Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUZEJ RATNE FOTOGRAFIJE
Povratak na članak

Spremimo rat u muzej – stav je za korak naprijed prema toleranciji

'Image of War' otvara se 8. kolovoza izložbom o Domovinskom ratu čija je misija da posjetitelje potrese do kosti kako se to više ne bi dogodilo

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
13:10 03.08.2018.

"Spremimo rat u muzej"Je li to neka nova politički korektna inicijativa?Teško će onaj tko bje na bojištu( ili mu je netko poginuo ili bivao bombardiran )staviti uspomene u neki muzej..uspomene su tu...sve je tako svježe....Muzej treba postojati, biti podsjetnikom budućimćim naraštajima tko i što nas unesreći ....ali ne očekujte od nas,Hrvatica i Hrvata, koji smo prošli rat, spremanje svojih sjećanja u neke hladne pretince bešćutnih kustosa.

VL
U1
ursus_1212
15:44 03.08.2018.

Ne možemo kad se niti jedan predstavnik manjine nije ispričao za okupaciju Hrvatske nego samo prozivaju i zaboravljaju svoje uloge u ratu.

VL
MA
majdolina
10:05 04.08.2018.

Ideja je odlična, sudjelovala sam svojom ratnom fotografijom. Dolazim pogledati !

VL
NI
nirovad
12:19 03.08.2018.

ovaj vojnik na trećem slajdu mi liči na Georga Clooneya 😁

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.