Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema knjizi

Sony već otkupio prava za biografski film o Steveu Jobsu

Steve Jobs (1)
REUTERS, AFP
10.10.2011.
u 10:13

Ekraniziranje života nedavno preminulog Stevea Jobsa snimat će Sony prema autoriziranoj biografiji.

Sony Pictures pribavio je prava za snimanje filma o Steveu Jobsu, nedavno preminulom suosnivaču kompanije Apple, javlja Deadline.com .

Film će se snimati prema jedinoj autoriziranoj biografiji Waltera Isaacsona, koja izlazi 24. listopada, i iako još nije izdana, već spada u bestseler na Amazonu. Jobs se trudio zadržati svoj privatni život za sebe te je odbio mnoge pisce biografija i odlučio se za Isaacsona, bivšeg urednika časopisa Time i direktora CNN-a.

Jobs je bio izvršni direktor kompanije Apple koja u svom vlasništvu ima više novca u gotovini nego Sjedinjene Američke Države. Izumitelj iPhonea, iPada, iPoda prošli je tjedan izgubio bitku s rakom gušterače. Njegov kultni status potvrdili su njegovi korisnici ostavljanjem cvijeća pred Appleovim trgovinama širom svijeta.

Još se ne zna kada će se film početi snimati.

 

  

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije