Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majstori stiha

Sonja Manojlović na 22. Svjetskom kongresu pjesnika u Grčkoj

sonja
28.06.2011.
u 21:07

Ove godine organiziran je i 1. Mediteranski pjesnički festival (1st Mediterranean Poetry Festival), a bit će objavljena i antologija pjesama sudionika pod nazivom World Poetry 2011.

Naša istaknuta pjesnikinja Sonja Manojlović i ujedno članica United Poets Laureate International (UPLI), međunarodnog udruženja pjesnika, sudjeluje na 22. Svjetskom kongresu pjesnika 2011. (22nd World Congress of Poets) u Larissi, Grčka, koje traje od 29. lipnja do 3. srpnja ove godine. Pjesnički se kongres održava od 1969., svake druge godine, u nekoj od zemalja širom svijeta. Ove godine organiziran je i 1. Mediteranski pjesnički festival (1st Mediterranean Poetry Festival), a uz festival bit će objavljena i antologija pjesama sudionika pod nazivom World Poetry 2011.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije