Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti von trier

Smatra da trijezan više neće moći snimati filmove

Director Lars von Trier  attends the photocall of  Long Version   during the 64th annual Berlin International Film Festival, in Berlin, Germany, 09 February 2014.  The movie is presented in competition at the Berlinale./DPA/PIXSELL
DPA/PIXSELL
02.12.2014.
u 13:24

Autor filmova "Lomeći valove", "Nimfomanka" i drugih, liječen od depresije, dosad je već najavljivao povlačenje iz filma, ali sada smatra da nikada umjetnička vrijednost nije izašla iz bivših narkomana i alkoholičara

Danski redatelj Lars von Trier strahuje da više neće moći snimati filmove otkako je prestao uzimati narkotike i prestao piti alkohol. Autor filmova "Lomeći valove", "Nimfomanka" i drugih, liječen od depresije, dosad je već najavljivao povlačenje iz filma, ali sada smatra da nikada umjetnička vrijednost nije izašla iz bivših narkomana i alkoholičara.

>> Lars von Trier izbačen s filmskog festivala u Cannesu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije