Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija riječkog HNK
Povratak na članak

Slobodan Šnajder, Snježana Banović i Nora Krstulović obmanjuju javnost!

Komentari 3

IV
IvanXXIII.
07:09 26.10.2014.

Frljić i Blažević su nešto kao srditi? Kolike su tek oni razljutili svojim pretencioznim bedastoćama. Iz "Zajca" će oni otići i prije no što su došli.

VL
B7
b7
06:33 26.10.2014.

ovaj dvojac uhvatio se u kolo sa ozbiljnim ljudima , baš je smiješno spominjati ime S.Šnajdera uz njihova imena .Sad, kako- tako , morat će uskoro priznati da više ne mogu i naći dobar dramaturški zaplet te otići u nekuu drugu sredinu gdje će njihova genijalna nadarenost iz šupljeg u prazno doći do punog procvata.Pitam se kako dugo može predstava Orašar biti nova ? nekoliko sezona -izvrsno! to je recept kojeg se ni Vrgoč ne bi postidjela , čak četiri koncerta !zadivljujuće! i pet premijera !valjda onih tekstova koje oni "obrade "bolje nego autor ! Žalosno je da se ti mali dečki igraju takvim igračkama kao što je nacionalna institucija , ministrica je široke ruke , nije čudo , lako je rasipati ono što su drugi brižljivo skupljali...

VL
GI
gii
01:36 27.10.2014.

Da se snima neki film o perverznjacima i nacistima, ovaj gore bi bio idealan za tu ulogu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.