Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako sam upoznao vašu majku

Slika Ivana Rabuzina u jednoj od najpoznatijih serija današnjice

ivan rabuzin
Foto: Screenshot
10.02.2014.
u 16:37

Slika Ivana Rabuzina osvanula je u jednoj od najpopularnijih serija današnjice - sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku'...

Slika Ivana Rabuzina osvanula je u jednoj od najpopularnijih serija današnjice - sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku'. U sceni iz posljednje epizode popularne serije u pozadini na zidu 'Stelline' ordinacije možemo vidjeti sliku Ivana Rabuzina 'Šest bijelih cvjetova'.

Screenshot scene objavljen je na Facebook grupi 'Rabuzin Fine Art', gdje se okupljaju obožavatelji velikog hrvatskog slikara. Ivan Rabuzin rođen je 1921. godine u Ključu kraj Novog Marofa, a umro je 2008. u Varaždinu. Iako nije imao formalno obrazovanje, osim tečaja slikanja kod Koste Angelija Radovanija, život je posvetio slikanju, koje ga je proslavilo u cijelom svijetu.

>>Kako sam upoznao vašu majku: Serija pri kraju, 'Lily' plače zbog 'Marshalla'

Komentara 3

MA
mare0801
07:42 11.02.2014.

daj nemoj me zezati,nije ovo valjda "majka".

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
18:28 12.02.2014.

stvarno, ako je to ONA, e onda ...,

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
18:29 12.02.2014.

eeee, sada sam se sjetio pa to je Stella, puff skoro sam se zeznuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije