Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Subotnja matineja

Šlampavi Djed Mraz na sceni kina Grič

Šlampavi Djed Mraz, Tvornica lutaka,
arhiva VL
01.12.2011.
u 15:42

Kada Djed Mraz nauči lekciju i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči je povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovom planetu, u tople i vesele domove

Negdje daleko, na Sjevernom polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, velika je strka oko podjele božićnih darova. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka. Ove godine Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Djeda pameti – sakrije vreću s darovima za djecu. Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama. Kada Djed Mraz nauči lekciju, i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči je povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovom planetu, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.

Ovu veselu predstavu Tvornice lutaka mališani mogu pogledati u subotu, 3. prosinca, u 11 sati na sceni kina Grič. Cijena ulaznice je 25 kuna. Glume Petra Radin, koja je predstavu i režirala te Dino Skare.

Djecu će razveseliti i posebnost ove predstave. Naime, dok traje izvedba, peku se pravi kolači, tako da i njihov miris doprinosi božićnom ugođaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije