Naslovnica Kultura Kazalište

Sjajan, ali i diskretan hommage Ivici Vidoviću

Glumica Gordana Gadžić režirala je komad potpuno se oslanjajući na Popovića i njegovo glumačko umijeće. Stvorila je tako diskretan, ali odličan hommage pokojnom suprugu
02. prosinca 2014. u 13:31 0 komentara 316 prikaza
30.11.2014., Zagreb - U kazalistu Vidra odrzana je premijera predstave Zivot je cudo Teatra Rugatino u reziji Gordane Gadzic s glumcem Sinisom Popovicem. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Povijest Splita (i Visa) od Drugog svjetskog rata naovamo kroz priču o jednom čovjeku i povijest tog čovjeka kroz priču o njegovim bolestima – to je nova predstava Teatra Rugatino, monodrama "Život je čudo", premijerno izvedena na sceni Vidre u nedjelju 30. prosinca. Tekst je Ivica Ivanišević pisao "po narudžbi" za osnivača Rugatina, velikog hrvatskog glumca Ivicu Vidovića, i sadrži neke od epizoda njegova života.

Sada ga, nakon njegove prerane smrti, igra Siniša Popović. Puno je tu oporog i teškog, životnih tragedija, ali i veselja, puno smijeha publike na dobro znane situacije. Glumica Gordana Gadžić režirala je komad potpuno se oslanjajući na Popovića i njegovo glumačko umijeće. Stvorila je tako diskretan, ali odličan hommage pokojnom suprugu. 

>> Ivica Vidović prije smrti je htio izvestidramu 'Život je čudo'

ar
Nova kolekcija
Otkrijte poklone koji će izmamiti osmijeh na lice svake žene

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.