Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teATAR rugatino

Sjajan, ali i diskretan hommage Ivici Vidoviću

30.11.2014., Zagreb - U kazalistu Vidra odrzana je premijera predstave Zivot je cudo Teatra Rugatino u reziji Gordane Gadzic s glumcem Sinisom Popovicem. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
02.12.2014.
u 13:31

Glumica Gordana Gadžić režirala je komad potpuno se oslanjajući na Popovića i njegovo glumačko umijeće. Stvorila je tako diskretan, ali odličan hommage pokojnom suprugu

Povijest Splita (i Visa) od Drugog svjetskog rata naovamo kroz priču o jednom čovjeku i povijest tog čovjeka kroz priču o njegovim bolestima – to je nova predstava Teatra Rugatino, monodrama "Život je čudo", premijerno izvedena na sceni Vidre u nedjelju 30. prosinca. Tekst je Ivica Ivanišević pisao "po narudžbi" za osnivača Rugatina, velikog hrvatskog glumca Ivicu Vidovića, i sadrži neke od epizoda njegova života.

Sada ga, nakon njegove prerane smrti, igra Siniša Popović. Puno je tu oporog i teškog, životnih tragedija, ali i veselja, puno smijeha publike na dobro znane situacije. Glumica Gordana Gadžić režirala je komad potpuno se oslanjajući na Popovića i njegovo glumačko umijeće. Stvorila je tako diskretan, ali odličan hommage pokojnom suprugu. 

>> Ivica Vidović prije smrti je htio izvestidramu 'Život je čudo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije