Naslovnica Kultura Kazalište

Sjajan, ali i diskretan hommage Ivici Vidoviću

Glumica Gordana Gadžić režirala je komad potpuno se oslanjajući na Popovića i njegovo glumačko umijeće. Stvorila je tako diskretan, ali odličan hommage pokojnom suprugu
02. prosinca 2014. u 13:31 0 komentara 318 prikaza
30.11.2014., Zagreb - U kazalistu Vidra odrzana je premijera predstave Zivot je cudo Teatra Rugatino u reziji Gordane Gadzic s glumcem Sinisom Popovicem. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Povijest Splita (i Visa) od Drugog svjetskog rata naovamo kroz priču o jednom čovjeku i povijest tog čovjeka kroz priču o njegovim bolestima – to je nova predstava Teatra Rugatino, monodrama "Život je čudo", premijerno izvedena na sceni Vidre u nedjelju 30. prosinca. Tekst je Ivica Ivanišević pisao "po narudžbi" za osnivača Rugatina, velikog hrvatskog glumca Ivicu Vidovića, i sadrži neke od epizoda njegova života.

Sada ga, nakon njegove prerane smrti, igra Siniša Popović. Puno je tu oporog i teškog, životnih tragedija, ali i veselja, puno smijeha publike na dobro znane situacije. Glumica Gordana Gadžić režirala je komad potpuno se oslanjajući na Popovića i njegovo glumačko umijeće. Stvorila je tako diskretan, ali odličan hommage pokojnom suprugu. 

>> Ivica Vidović prije smrti je htio izvestidramu 'Život je čudo'

OSVOJITE MAKEOVER
Žudite za promjenom? Prijavite se na naš makeover i osvojite CCC cipele i torbicu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.