Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tamburaška glazba

Siniša Leopold vodi Tamburaški orkestar HRT-a u Kanadu

siniša leopold
Patrik macek/Pixell
09.02.2010.
u 14:10

Pod vodstvom dirigenta Siniše Lepolda tamburaši HRT-a prvo će nastupiti u Mississaugi 12. i 13. veljače na proslavi 30. obljetnice Župe hrvatskih mučenika.

Tijekom Zimskih olimpijskih igara koje se održavaju u Kanadi u toj će zemlji svirati i Tamburaški orkestar HRT-a.

Pod vodstvom dirigenta Siniše Leopolda tamburaši HRT-a prvo će nastupiti u Mississaugi 12. i 13. veljače na proslavi 30. obljetnice Župe hrvatskih mučenika.

Gostovanja u Kanadi nastavit će koncertima u Ottawi, Hamiltonu i Oakvilleu. Kao vokalni gost na koncertima nastupit će i Komedijin pjevač Đani Stipaničev.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije