Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestižna nagrada

Šesnić i Turković dobili Red Dot za dizajn izložbe “Kod Cuculića”

cuculic
08.09.2010.
u 10:36

Red Dot je u svjetskim razmjerima važna nagrada, pa dečki zaista s ponosom kažu da imaju najbolje dizajniranu izložbu na svijetu.

Mladi dizajnerski duo Marko Šesnić i Goran Turković osvojio je prestižnu međunarodnu nagradu Red Dot za svoje oblikovanje izložbe “Kod Cuculića”. Riječ je o zaista sjajno koncipiranoj izložbi razigrane izvedbe, u kojoj je radni prostor njihova susjeda iz dizajnerskog Studija Cuculić, pretvoren u parafrazu dizajnerova stana.

Red Dot je u svjetskim razmjerima važna nagrada, pa dečki zaista s ponosom kažu da imaju najbolje dizajniranu izložbu na svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije