Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saša Broz
Povratak na članak

'Naša je stvarnost davno prestala biti satira, više nije čak ni tragikomedija'

“Uspjeh preko noći” Davida Mameta priča je o dvojici prijatelja koji rade zajedno kao filmski producenti, a bore se za što bolju poziciju koja donosi novac i moć.

Komentari 18

DU
Duupin
15:06 18.01.2019.

A joooj opet ona. Jel sad ugrožena ili ....

VL
PU
Pukovnik
15:07 18.01.2019.

Hrvatska kultura čvrsto je u rukana nasljednika crvenog plemstva. Crpe državni novac za trećorazredne uradke koje nitko ne želi vidjeti ili koji vrijeđaju osjećaje većine hrvatskog naroda a la Frljić. Dokaz njihove nesposobnosti je da njihovu “kulturu” nitko ne želi vidjeti iza Macelja. Frljića čak dobiva izgon. Još gore je da njihov okot u državnoj upravi njima dodjeluje goleme količine novca koji oni za njih peru pa vrate. Lustracija? Kasno je.

VL
DU
Deleted user
18:01 18.01.2019.

Ova fakat nema srama. Fuj.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
15:14 18.01.2019.

Ma baš ono, nije mogla naći usporedbu na hrvatskoj kulturnoj sceni (haha), nego u političarima?! Ništa takvog kao međusobni obračuni, podmetanja i grabež za državnim parama za snimanje filmova u Hrvatskoj nema hehe.... Joj prozirna li si, deda ti je bio bolji lažljivac. ... Kevin Spacey je izvrstan glumac, ali je uz to i sexualni predator... to što je homosexualac ne bi ga trebalo izbavljati kod vas leftardinja. Ali je zgodno vidjeti kako ćete očito dignuti Spaceya iz blata, dok ćete Weinsteina ostavit pokopanog. .... zbljuvak gospodičnoj drugarici.

VL
Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
15:14 18.01.2019.

Pozivam unuka Osame bin Ladena da dodje u Hrvatsku i bude napredni kulturnjak! Uspjeh garantiran!

VL
DI
dino85
15:54 18.01.2019.

Poslije tvoga djeda nema više satire on ju je ugušio u krvi naših naroda ostala je samo tragedija, kojoj se nenazire kraj. Uništiti kulturu jednom narodu i stvarati umjetnim putem novu, to mogu samo tirani.

VL
DA
Danijel2
11:25 20.01.2019.

Kultura koja to nije. Kao što kaže IvanLu. Osim toga, u povlaštenoj su poziciji sljedbenici bivšeg režima, koji nemaju stvaralačkog duha, niti sposobnosti i nemaju što dati osim nestručnosti, degeneričnosti i bezveznosti. Još kada takvi poučavaju nove generacije! Treba znatii u ljudima pobuditi dobro, a ne obrnuto. Treba moći i iz lošeg napraviti dobro.

VL
MO
Monique
16:46 18.01.2019.

A bio je tako lipi dan i onda ugledam tebe,titino(pedofilovo unuče).. Odma padne mrak ..

VL
IL
ilija26
16:55 18.01.2019.

Evo još jedne ofucane levičarke

VL
PE
peugeot
15:29 18.01.2019.

HDZ cirkus, s ledja poreznih obveznika.

VL
BR
Brankko
02:38 20.01.2019.

Volio bih pogledati neke "desne" kazališne predstave, neke "desne" filmove, neke "desne" slike u galerijama, volio bih čuti neku "desnu" simfoniju" ili klavirski koncert, pročitati neki "desni" roman ili neku "desnu" poemu ili neku "desnu" lirsku pjesmu... -- Postaju dosadnii komentari protiv "lijevih" u umjetnosti. Koga to ne zanima, neka ne gleda, ne sluša, ne čita... Živimo u vrijeme velikih sloboda, slobodno je tržište, pa je slobodno i tržište u kulturi. Nitko ne brani "desnima" da budu na tom tržištu.

VL
FM
fmihoci1
15:21 18.01.2019.

mabolimekrac: .... tzv. komentar morona, najblaže rečeno, mabolimekraca u potpunosti potvrđuje intervju sjajne gđe. broz, u konkretnom slučaju mabolimekrac (kulturno hrvatsko ime) i njemu slični, više nisu ni tragikomedija ..... a, dakako, u imalo uljuđenoj hrvatskoj, taj tzv. "komentar" nikad ne bi dospio ni na portal najjadnijeg časopisa ...... bravo gđo. saša .....

VL
BA
barrie44
15:10 18.01.2019.

Točno kaže Saša. No pomak je ipak vidljiv. Prošli smo dva jako tragična sistema. Nacizam i komunizam i bez obzira na sve sad postoji nada da će biti bolje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.